sunnuntai 23. elokuuta 2009

Reilu kuukausi lähtöön

Asiat selkeytyvät pikkuhiljaa. Taloehdokkaita on saatu muutama ja vuokrahaitari on suuri. Vaikuttavat ihan hyviltä ja asuttavilta. Kolme makuuhuonetta, keittiö, olohuone, wc, lämmin vesi, netti, puutarha, siivous ja yövartiointi kuuluvat vuokraan. Sisäkuvat kuin vanhan mummon sisustamia kukkalakanoineen. Maisemat talojen ympärillä ovat avaria ja kauniita. Ihmeellinen valo!

Viisumiasia on nyt selvinnyt ja moni muukin juttu. Kuten: -Viisumin saa lentokentältä, Tumaini sitten myöhemmin hankkii pidempiaikaiset. -Punaisia kärpäsiä pitää varoa eikä niitä saa missään nimessä hätistellä, ne suihkuttavat myrkkyä. -Autolla kannattaa ajaa hiljaa, sillä tiessä voi olla puolen metrin monttuja.

Tomi tapasi tänään Matin. Työkulttuuri on Afrikassa varsin erikoinen ja vastuuta tehtävässä yllinkyllin. Opiskelijat ovat melko vaativia ja poliittisesti aktiivisia. Tomi saa varmasti tehdä paljon töitä.

Ollaan innostuneita ja luottavaisia. Tekemättömien töiden määrä täällä kotona on kohtuullinen ja joka päivä hoituu aina joku asia pykälän eteenpäin. Tällä viikolla mennään hankkimaan puuttuvia rokotuksia. Iso työ on vielä veneen nosto talvitelakalle parin viikon päästä. Ennen sitä tehdään vielä kesän viimeinen viikonloppupurjehdus.

torstai 13. elokuuta 2009

Lähtövalmisteluja

Lentoliput on hankittu!

Aamukammassa on vielä 47 piikkiä jäljellä.
Innokkaana odotamme millainen koti meille löytyy, viisumit saapuvat aikanaan (ehkä).