tiistai 3. marraskuuta 2015

Soweto TV


Meillä näkyy SowetoTV-kanava. Huh mitä ohjelmaa! Pahinta tositeeveetä mitä tiedän, studiosohvalla itkevä nainen, joka väittää sortuvalla äänellä Mattin olevan hänen neljännen lapsensa isä. Matt sanoo, jos se on totta, parempi ettei silti enää koskaan nähdä. Sitten tulee dna-testin tulos. Tyttö väittää, että se on Matt! DNA sanoo IT'S A LIE! Nainen itkee lisää, yleisö buuaa ja taputtaa.

Kaksi riitelevää naista sohvalla, pullea raivotar huutaa laihalle nuorelle mustalle kaunottarelle että olet pettänyt mua mun miehen kanssa! Mies sanoo raivopäälle: mähän rakastan sua. Laiha muija huutaa. Mieheltä kysyttiin onko hän pettänyt vaimoa? Mies vastasi: en ole pettänyt! Valheenpaljastaja sanoo  IT'S A LIE! Sitten tönitään ja riehutaan, yleisö buuaa ja taputtaa.

Tätä jatkuu keissi kerrallaan...aina vaan pahenevin kääntein. Ryppyinen juontajamies jaksaa ja jaksaa. Onneksi tuon jälkeen tuli lähes rauhoittavaa mustaa räppiä.

Outoja mainoksia

Kun lähetät sms viestin luotettavan ja ystävällisen näköisen tädin numeroon ja lähetät tädille 50 000 randia ( noin 3500 euroa ) voit tuntea perheesi olevan turvassa. Jo 48 tunnin kuluttua maksusta joku voi kuolla ja tädin yritys järjestää hautajaisesi ja sinä voit keskittyä suremiseen. Tarjous koskee perheesi viittä lasta! Kaunis musiikki soi ja mainoksessa erittäin tyylikkäät afrikkalaiset pikkumustissaan taputtelevat toisiaan olkapäälle. Jo minuutin kuluttua tulee toistomainos, jossa numerot ja summat kerrataan nopeasti. Mieleenpainuva tarjous!

Lapsille

Lastenohjelmina on Seesamtie, legoukkojen taisteluita ja joitakin perunan muotoisia ötököitä, jotka ärisevät ja miekkailevat. Aamupiirretyt tulevat tv:stä 05-06. Elokuvakanavalta saattaa tulla Pirates of Caribbean aamulla kymmeneltä. Shrek kolmonen ollaan nähty jo kolme kertaa, aina illalla kuuden aikaan. Vanhastaan muistin, että kun tv:n avaa päivällä, on oltava tosi tarkkana, sieltä saattaa tulla mitä vain lapsille sopimatonta. Eilen kun avasin telkan kello 16 ensimmäisenä näkyi ruumis, jossa oli veitsi pystyssä verisessä rinnassa ja kaksi naista tutki kiinnostuneena läheltä uhria. Kiireesti siirryin lapsen eteen ja vaihdoin kanavaa. Hän huuteli tiukkaan sävyyn, äiti pois tieltä!